Weer en Wind - Actuele Weersverwachting BeNeLux
 
 
 
 
 
Bezoeker Status
 4,888,755 unieke bezoekers
 
» Gasten online: 16
» Leden online: 10
 
Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Windkracht (bft)
Bron: Weerslag
Zicht
Bron: Weerplaza
Weer van vandaag 26 April 2018
laatste update:07:15uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Enkele onweersbuien, geleidelijk droger. Koningsdag start zonnig en droog

Enkele buien met mogelijk onweer en korrelhagel. De buien verplaatsen zich langzaam naar het oosten en vanaf het westen komen er opklaringen en wordt het droog. Overdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af maar in de oostelijke helft van het land kan vooral in de ochtend, nog een bui voorkomen. In de kustgebieden blijft het en is er steeds meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur komt uit rond 14 graden, in de kustgebieden rond 12 graden. Er staat een matige, aan zee krachtige wind uit zuidwest tot west.

In de nacht naar Vrijdag komen er enkele wolkenvelden voor maar is het overwegend droog. Het koelt af naar 5-6 graden. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Koningsdag gaat droog van start met af en toe zon, in de loop van de dag neemt de bewolking toe en later in de middag kan er wat lichte regen vallen. De maximumtemperatuur loopt op naar 12 graden in het noordwesten tot lokaal 17 graden in het zuidoosten. De wind draait in de loop van de dag van een zuidwestelijke naar een zuidoostelijke richting en is zwak tot matig.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Licht wisselvallig en vrij koel. Zondag en maandag hogere buienkans.