Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Gevoelstemperatuur
Bron: Weerplaza
Zicht
Bron: Weerplaza
Weer van vandaag 16 November 2018
laatste update:14:30uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
In het west eerst nevel en mist , in het oosten zonnig.

In het westen en noorden van het land is het veel plaatsen grijs met mist of laaghangende bewolking. In het oosten is het zonnig. In de loop van de dag trekken op steeds meer plaatsen mist en bewolking op en komt de zon te voorschijn. In het westen kan de lage bewolking echter hardnekkig zijn. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5 graden plaatselijk in het westen tot 11 graden in Zuid-Limburg. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen, vooral in het noordoosten is er echter wel kans op nevel of lage bewolking. Het blijft droog en de minimumtemperatuur varieert van iets onder het vriespunt landinwaarts tot +4 graden aan zee. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Morgen overdag is het zonnig, alhoewel er in het noorden in de ochtend ook lage bewolking kan voorkomen. De maximumtemperatuur komt rond 8 graden uit en er staat een overwegend matige oostenwind.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Zondag zonnig en droog. Daarna meer bewolking en met name woensdag en donderdag mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen dalen naar waarden ruim beneden normaal.