Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Gevoelstemperatuur
Bron: Weerplaza
Zicht
Bron: Weerplaza
Weer van vandaag 16 December 2018
Waarschuwing: Code geel: Gladheid door sneeuw en ijzel. In het westen, midden en Noord-Brabant dichte mist
weerkaart codekaart codekaart codekaart
laatste update:14:30uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Mist, in de noordoostelijke helft eerst nog glad

Het is geheel bewolkt, alleen in het uiterste zuidwesten zijn er soms smalle opklaringen aanwezig. In grote delen van het land komt er de rest van de dag mist voor, in het westen en midden is het zicht lokaal minder dan 200 m. In het noordoosten en oosten valt er eerst nog lokaal lichte sneeuw of ijzelt het. In de noordoostelijke helft is het nog enkele uren glad door eerder gevallen sneeuw. De maximumtemperaturen lopen uiteen van ongeveer 1 graden in het noordoosten tot 6 graden in het zuidwesten. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is zwak tot matig.

Komende nacht kan het vooral in de noordelijke helft mistig zijn, de zuidelijke helft is zwaar bewolkt. In de loop van de nacht gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minimumtemperatuur komt uit rond 3 graden. De wind draait naar zuid tot zuidoost en is zwak tot matig.

Morgen overdag trekt het gebied met neerslag naar het noordoosten en kan het daar in de middag nog af en toe regenen. Van het zuidwesten uit klaart het in de loop van de dag op. De maximumtemperatuur ligt rond 6 graden. De wind draait van het zuidwesten uit naar west en is matig.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Vrij veel bewolking en met van tijd tot tijd wat regen. Middagtemperaturen rond 7 graden.