Weer en Wind - Actuele Weersverwachting BeNeLux
 
 
 
 
 
Bezoeker Status
 3,960,007 unieke bezoekers
 
» Gasten online: 16
» Leden online: 25
 
Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Windkracht (bft)
Bron: Weerslag
Zicht
Bron: Weerplaza
Weer van vandaag 18 November 2017
laatste update:14:45uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Wolkenvelden. Van het noorden uit buien

Het is overwegend bewolkt. Een zone met buien boven het noorden trekt in de loop zuidwaarts over het land. Vooral in het noordoosten is korrelhagel en ook onweer mogelijk. In de loop van de middag wordt het van het noorden uit weer droger. De maximumtemperatuur ligt rond 10 graden. De zuidwestelijke wind is matig en af en toe vrij krachtig, aan zee is de wind westelijk en krachtig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot noordwest en neemt dan aan zee en op het IJsselmeer toe naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In het noordelijk kustgebied komen windstoten tot ongeveer 75 km/uur voor.

In de middag en avond wordt het van het noorden uit droog en zijn er opklaringen maar komende nacht neemt van het noorden uit de bewolking weer toe en drijven enkele buien het land binnen. De minimumtemperaturen liggen tussen 2 graden in het oosten en 8 graden vlak aan zee. De west- tot noordwestelijke wind is matig, aan zee krachtig.

Zondag overdag blijft het wisselvallig met vooral in het noorden en oosten enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 9 graden. De wind komt uit west tot noordwest en is matig boven land, aan zee krachtig, aan de noordkust af en toe hard, 7 Bft. Daar komen dan windstoten voor tot 90 km/uur.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Wisselvallig met middagtemperaturen rond een graad of 10.