Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Windkracht (bft)
Bron: Weerslag
Pollenverwachting
Weer van vandaag 18 Augustus 2018
laatste update:17:30uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Wolkenvelden, vrijwel overal droog

Het is grotendeels bewolkt. Alleen in het uiterste zuidoosten is het nog zonnig, maar ook daar neemt de bewolking de komende uren toe. Het blijft vrijwel overal droog. Van het westen uit klaart het in de avond langzaam weer op. De middagtemperaturen lopen uiteen van 21 graden aan zee tot 24 graden in het zuidoosten. De west- tot zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, op de Wadden Vanmiddag mogelijk af en toe krachtig. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak.

Komende nacht neemt de bewolking in het westen toe, maar het blijft droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14 graden. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidwestenwind.

Morgen overdag zijn er wolkenvelden aanwezig, vooral in het westen, midden en noorden van het land. Op de meeste plaatsen blijft het droog. In de middag lopen de temperaturen uiteen van 21 graden vlak aan zee tot 26 graden in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust vrij krachtig of krachtig.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Een afwisseling van wolken en zon, met soms kans op regen. De maximale temperaturen liggen boven normaal. In de tweede helft van de week dalen de maximale temperaturen naar waardes onder het langjarig gemiddelde.