Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Pollenverwachting
Weer van vandaag 21 September 2018
Waarschuwing: Code geel: In de kustprovincies bij buien kans op onweer en zware windstoten
weerkaart codekaart codekaart codekaart
laatste update:19:15uur (Bron: KNMI)
Vandaag en morgen
Vanavond pittige buien, lokaal met onweer, hagel en zware windstoten

Vanavond trekken pittige buien van west naar oost over het land. Hierbij is kans op onweer, hagel en zware windstoten tot ca. 90 km/uur. Er staat een matige tot vrij krachtige westelijke wind. Aan de kust is de wind krachtig tot hard, af en toe stormachtig.

Komende nacht komen vooral in de noordelijke helft van het land nog enkele buien voor. De minimumtemperatuur varieert van 9 graden in het noordoosten tot 13 graden aan zee. De wind is west tot zuidwest en neemt af naar matig, aan de kust naar krachtig.

Zaterdag overdag hebben we te maken met een afwisseling van zon en stapelwolken. Vooral in de noordelijke helft van het land is nog een bui mogelijk. In de avond neemt de bewolking toe en gaat het in het westen en zuiden af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt rond 16 graden. De wind is westelijk en matig, aan de kust eerst nog krachtig. In de avond wordt de wind zuidwestelijk en neemt deze af naar zwak tot matig.


Weersvoorspelling
Weersverwachting komende 5 dagen
Zondag regen en in de avond waarschijnlijk ook veel wind met vooral in de kustgebieden kans op zeer zware windstoten. Maandag eerst nog een bui, daarna droog met veel zon maar wel vrij koel voor de tijd van het jaar.