Weer en Wind - Actuele Weersverwachting BeNeLux
 
 
 
 
 
Bezoeker Status
 5,011,209 unieke bezoekers
 
» Gasten online: 8
» Leden online: 3
 
Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Windkracht (bft)
Bron: Weerslag
Zicht
Bron: Weerplaza
Over Ons
Het team van weer en wind stelt zich graag aan jullie voor, zodat jullie een beeld hebben van wie we zijn. In volgorde van gekte zijn dit.
Marc
Onze vage whizzkid. Hij noemt zichzelf een multi speciaal talent. Is een Microsoft Sharepoint Adviseur en doet nog vele leuke dingen er naast. Wij vinden hem vooral gepassioneerd nieuwsgierig. Of dit altijd goed is laten we in het midden. Zijn betere helft heeft de eer als bedenkster van de naam van onze site. Wij noemen Marc admin (dus val hem vooral (niet) lastig met technische vragen over/van onze site).
Website: http://www.mrddesign.nl
Facebook: https://www.facebook.com/mrdairbrush
 
Jeroen
Jeroen zit met zijn handen in het haar als de site raar doet. Samen met Marc is hij onze technische man. En zorgen ze samen dat iedereen op het forum terecht kan. Ook plaatst hij samen met de crew nieuwsberichten, zodat u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van het weer over de hele wereld. Ook voor radars maken draait hij zijn hand niet om..
Website: http://bierdrinkers.webnode.nl/
 
Ries
Onze Twittermaniak. Een echt cookiemonster die zich bezighoudt met fotografie. Met zijn kookkunst probeert hij dagelijks de weergoden gunstig te stemmen. Al ruim jaar 15 zet hij zijn tanden in het weer. Hij heeft overigens zijn eigen gebit nog voor zover wij weten.
Twitter: https://twitter.com/RdenBoer82WX
 
Dennis
Onze fanatieke weerman op facebook is echt een winterfreak. Als er extreem weer is zal hij ook facebook vullen. Hij kan nu eenmaal niet zonder. Gelukkig voor ons gaat hij niet in zomerslaap als de winter voorbij is.
 
Miranda Broos
Ons nieuwste teamlid is me er weer 1 hoor. De naam van der kat zegt het al, Haarbal Je zal er maar opkomen. Maar goed ze heeft ook de nodige bezigheden om het zomaar te zeggen, zoals video\'s maken van het weer tot dashcam. Je komt haar ook vaak tegen in de natuur om daar ook de nodige foto\'s te maken. Ze is ook over de hele wereld te vinden in de 3d game secondlife. Met dit drukke leventje krijgt ze het nu nog drukker, ze gaat nu ook de site voorzien met nieuws.
Website: https://www.facebook.com/groups/629491577080153/
Twitter: https://twitter.com/monalizavillota
Facebook: https://www.facebook.com/miranda.broos.9
 
jerry
Onze 112 fanaat die graag fotografeert, is ook zeer geïnteresseerd in het weer. Als het aan hem ligt sneeuwt het het hele jaar door. Des ondanks helpt hij goed mee om het nieuws op de site up to date te houden.