Satelliet + Buien/onweerradar
Bron: Weerslag
Temperatuur
Bron: Weerslag
Over Ons
Het team van weer en wind stelt zich graag aan jullie voor, zodat jullie een beeld hebben van wie we zijn. In volgorde van gekte zijn dit.
Marc
Onze vage whizzkid. Hij noemt zichzelf een multi speciaal talent. Is een Microsoft Sharepoint Adviseur en doet nog vele leuke dingen er naast. Wij vinden hem vooral gepassioneerd nieuwsgierig. Of dit altijd goed is laten we in het midden. Zijn betere helft heeft de eer als bedenkster van de naam van onze site. Wij noemen Marc admin (dus val hem vooral (niet) lastig met technische vragen over/van onze site).
Website: http://www.mrddesign.nl
Facebook: https://www.facebook.com/mrdairbrush
 
sharmarvelous
Deze dame heeft een passie voor honden en daar doet ze heel veel voor. Naast deze passie is ze ook gefascineerd door onweer en tornado\'s ook al heeft ze angst voor onweer. Zij zal ook de nodige nieuws berichten gaan plaatsen.
 
Dennis
Onze fanatieke weerman op facebook is echt een winterfreak. Als er extreem weer is zal hij ook facebook vullen. Hij kan nu eenmaal niet zonder. Gelukkig voor ons gaat hij niet in zomerslaap als de winter voorbij is.
 
Miranda Broos
Ons nieuwste teamlid is me er weer 1 hoor. De naam van der kat zegt het al, Haarbal Je zal er maar opkomen. Maar goed ze heeft ook de nodige bezigheden om het zomaar te zeggen, zoals video\'s maken van het weer tot dashcam. Je komt haar ook vaak tegen in de natuur om daar ook de nodige foto\'s te maken. Ze is ook over de hele wereld te vinden in de 3d game secondlife. Met dit drukke leventje krijgt ze het nu nog drukker, ze gaat nu ook de site voorzien met nieuws.
Website: https://www.facebook.com/groups/629491577080153/
Twitter: https://twitter.com/monalizavillota
Facebook: https://www.facebook.com/miranda.broos.9
 
jerry
Onze 112 fanaat die graag fotografeert, is ook zeer ge´nteresseerd in het weer. Als het aan hem ligt sneeuwt het het hele jaar door. Des ondanks helpt hij goed mee om het nieuws op de site up to date te houden.